2105910204 6944272185 Ηπείρου 12, Χαϊδάρι giorgospapiomitis@gmail.com

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανθοπωλείο- Φυτώρια - Κατασκευές Κήπων - Πλαστικές & Πήλινες Γλάστρες Χαϊδάρι Αττικής


Η επιχείρηση Παπιομύτης Γεώργιος δραστηριοποιείται  από το 1987 στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τα λουλούδια και τη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί στα Δυτικα Προαστια την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, χλοοτάπητες, καθαρισμούς κήπων, κλάδεμα, φύτεμα, προετοιμασία εδάφους, διαμόρφωση βεραντών, βραχόκηπους. Παρέχουμε γεωπονικές συμβουλές. Επίσης αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους.

Προτείνουμε τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις!

Στις μέρες μας όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας. Τη τέλεια λύση σας δίνουμε εμείς με κατασκευή και συντήρηση κήπων, αυτόματο πότισμα, έτοιμο χλοοτάπητα, καθαρισμοί κήπων, κλάδεμα δέντρων, κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Εντός του καταστήματός μας στο Χαϊδάρι, θα βρείτε εποχιακά λουλούδια, φυτά, ανθοσυνθέσεις, λιπάσματα & επαγγελματικά δώρα.

 

Άνθη & φυτά
Μελέτη - Κατασκευή & Συντήρηση κήπων
Χλοοτάπητες
Αυτόματο πότισμα
Σπόροι λαχανικών, λουλουδιών, φρούτων
Κάρβουνα & καυσόξυλα
Τα προιόντα μας
Αρχιτεκτονική κήπου - βεράντας
Κηπουρική
Αυτόματο πότισμα
Λίγα λόγια για εμάς