2105910204 6944272185 Ηπείρου 12, Χαϊδάρι giorgospapiomitis@gmail.com
hero image

 

Φυτώρια Χαϊδάρι
Παπιομύτης Γεώργιος


 

Αυτόματο πότισμα

Δώστε νέα πνοή στο χώρο σας συμβουλευόμενοι τους ειδικούς και απολαύστε την ομορφιά της φύσης να σας κατακλύζει.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση κήπων εγγυάται μια ποικιλία προτάσεων υψηλής αισθητικής και την ανάδειξη του χώρου σας, ενώ ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και ο σεβασμός μας στις επιθυμίες του πελάτη μπορούν να σας εγγυηθούν ένα άριστο αποτέλεσμα και για τον δικό σας κήπο.

Οι φροντίδες για τη σωστή διαχείριση του κήπου μας σχετίζονται με αρκετούς παράγοντες, που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Ο κυριότερος από αυτούς και ιδιαίτερα για τις συνθήκες της χώρας μας είναι η διαχείριση του νερού άρδευσης των φυτών. Η προσπάθεια για την εξοικονόμηση νερού στον κήπο ξεκινάει από τον σωστό σχεδιασμό καθώς και την επιλογή του κατάλληλου φυτικού υλικού ενώ θα πρέπει να συνεχίζεται με τις ορθές καλλιεργητικές φροντίδες για την συντήρηση του κήπου.


Πραγματοποιούμε αρχικά μια επίσκεψη στο χώρο σας προκειμένου να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια αποστέλλουμε την οικονομική προσφορά μας αναλόγως των υπηρεσιών που επιλέγονται και μας ζητούνται.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για το χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Χαϊδάρι και όλη την Αττική.